PROJEKT

Våning Vasastan, Stockholm

Neolith Calacatta Silk, genomgående i olika delar av våningen. Vackert kombinerat med ljusa trädetaljer, läder och grå toner. Notera köksön som också är matbord samt den dolda fläkten.

Design: Brittfurn, Stockholm

Våning Drottninggatan, Helsingborg

Helrenovering lägenhet i Helsingborg. Grå kalksten i det pistagegröna köket samt på bord i vardagsrum. Runt matsalsbord i Verde Alpi. I badrummen kalksten, Nero Marquina och Kolmården marmor.

 

Våning Östermalm, Stockholm

Bänkskivor i Neolith Calacatta Silk i denna ljusa, härliga lägenhet på Grev Magnigatan i Stockholm. Vask och blandare i svart krom från Tapwell.

 

Badrum i kalksten, Helsingborg

Stora råskivor av Jura kalksten på golv och väggar samt på bänkskivor, i dusch och övriga detaljer. Allt måttanpassat till rummet. Blandare i krom, design Philippe Starck Grohe.

 

Bibliotek med öppen spis

Belgisk kalksten i stora stenskivor på golv och specialgjord öppen spis. Skrivbord ”vattenfall” i Arabescato marmor. Soffbord i Carrara och schackbräde i marmor.

 

Restaurang Kol & Coctails, Malmö

Guatemala Verde på väggar. Bord, barer och långt, vinklat handfat på toaletterna i Olive Green. Smakfullt kombinerat med läder, mörkt trä, industriella inslag och effektfull belysning.

Design: Bornstein Lyckefors

 

Våning Tågaborg, Helsingborg

Sekelskiftesvåning med köksö i Pietra Grey. Rum i fil med matsalsbord i polerad Nero Marquina. Badrumsskiva i Valentine Grey.

Våning, Helsingborg

Köksö och bänkskivor i Diabas (flammad borstad). Gästtoalett och hall i Carrara marmor samt svart granit i badrum.

Restaurang Fria Bad och Bar, Helsingborg

Strandrestaurang med härlig beachvibe. Bardisk, bord och andra detaljer i Carrara marmor passar fint in den New England-inspirerade inredningen. 

Butik Rydbergs ur, Helsingborg

Rydbergs ur i Väla Centrum med fasad i en vacker ljus Travertin Navona.

Domkyrkan, Lund

Omfattande renovering av domkyrkans högkor genomfördes under 2019. Stenspecialist Virgil Ianos.

Restaurang Kol & Coctails, Helsingborg

Populär restaurang i industriell stil som vunnit internationellt designpris. Barer, bord och detaljer i Olive Green.